Cafeneaua Toledo

Cafeneaua ToledoToledo Café reprezinta un loc pentru prieteni, un popas in viata cotidiana agitata, unde se poate savura o cafea buna, poate cea mai buna din Cluj-Napoca, intr-o ambianta relaxanta si intr-un cadru artistic. Aici puteti servi un mic dejun delicios, alaturi de o cafea aburinda si o companie selecta. Oferta noastra completa o gasiti in meniul cafenelei, care este unul diferit de cel al restaurantului, nu doar pe partea de bar, ci si pe cea de gastronomie.

Cluj-Napoca este un oras istoric, cu o personalitate aparte, cu piete si stradute impanzite de numeroase cafenele care satisfac pofta clujenilor pentru o cafea buna si o poveste alaturi de prieteni, iubiti si iubite, colegi si familie. Cafeneaua Toledo ofera mai mult de 25 de varietati de cafea si specialitati de cafea, oferind clientilor posibilitatea de a simti diverse culturi intr-o ceasca.

Cafeneaua Toledo

Cu toate ca este o cafenea, oferta de bar este cuprinzatoare, incluzand o varietate de ceaiuri, bauturi racoritoare si alcoolice si nenumarate cocktailuri preparate dupa retete originale si cu cea mai mare atentie si pasiune, de unii din cei mai buni barmani locali. Mai mult, oferta din cafeneaua noastra se extinde prin posibilitatea de a servi o masa delicioasa, fie ca este micul dejun, pranzul , cina sau un brunch. Dupa cum se poate observa si in meniul Cafenelei Toledo, oferta de masa este una diversificata, fara a avea un specific anume ci deservind mai mult o arie internationala, dorinta noastra fiind de a oferi clientilor calatorii culinare internationale, fara a parasi orasul de pe Somes.

Ne gasiti si pe Facebook.